Arkiv
  Tip en ven         

Rødovre Tennis Klub - Nyhedsbrev


 

Godt nytår 2021-22

 

30. december 2021

 

 

Kære Medlem

 

Mundbind, når du ikke spiller => Nytårsforsæt nr. 1!

 

På trods af Covid-19-restriktioner har vi sammen haft et godt år i tennisklubben. For øjeblikket kan vi være i hallen, hvor mange andre kulturelle og idrætslige aktiviteter ikke kan finde sted indendørs. Det er derfor beskæmmende, at mange medlemmer endnu ikke er kommet i gang med at bruge mundbind i hallen, når de ikke spiller. Samfundet har vist tennissporten tillid. Misbrug den ikke ved at ”glemme mundbind og at undlade at spritte af og holde afstand til andre i hallen”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbestil baner, du ikke bruger => Nytårsforsæt nr. 2

 

Det er et kæmpegode, at vi kan reservere baner og sågår tegne medlemskaber, hvor man kan spille, når man har ønske derom. Der kan samtidigt reserveres banetid 13 dage frem, hvis denne er ledig.

 

Derfor er det ærgerligt, at nogle medlemmer ”glemmer” at afbestille en banetid, når de af en eller anden grund bliver forhindrede i at spille. Det resulterer i tomme baner og dårligere udnyttelse af halkapaciteten.

 

Gør derfor de øvrige medlemmer og vor fælles klub den service at afbestille de banetider, du/I ikke får brug for. Og jo tidligere des bedre!

 

PS: Vi er blevet opfordret af mange medlemmer, der overholder ovennævnte til at komme med denne opfordring. De vil være behjælpelige med at følge op i konkrete tilfælde, hvor der skal skrides ind. Vi lover ikke at følge op på alle sager, men klare misbrugstilfælde vil vi følge til dørs. I den forbindelse minder vi om paragraf 19 Karantæne og paragraf 18 Eksklusion fra vores vedtægter - se evt. vedtægterne her.

 

Lad os sammen levere bedre på nytårsforsæt 1 og 2 med omgående virkning!

 

Godt nytår - 

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub 

 

Se alle nyheder på roedovretennis.dk

 

 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@roedovretennis.dk

 

 

 

 

Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!

 

 
 


slut