Arkiv
  Tip en ven         

Rødovre Tennis Klub - Nyhedsbrev


 

Corona Tennis News 2 

 

22. april 2020

 

Sæsonstart udendørs onsdag morgen den 29. april 2020

 

Til alle medlemmer i Rødovre Tennisklub

                                                                

Onsdag den 22. april blev vi enige med Rødovre Kommune om vilkårene for sæsonstarten udendørs. Sæsonstarten begynder i princippet nu, da I snart kan reservere banetid. Torben Sejer vil nemlig onsdag aften sørge for, at reservationssystemet gøres klar til at registrere individuelle spilleaftaler. Vi har allerede lagt holdkampe og organiserede træningsforløb for junior- og elitespillerne ind.

 

Aftalen med Kommunen kom så sent i hus, at der i aften og i morgen udsendes nøglekortbreve til alle medlemmer, der har fået deres medlemskab for sommeren på plads. Dette brev vil være fremme i løbet af 5 hverdage.

 

Skulle nogen mangle at få betalt, er det absolut nu, det skal ske, da man ikke kan reservere uden at have betalt. Og adgang til anlægget får man først, når nøglekortbrevet er modtaget.

 

I kan som sagt meget snart reservere baner efter de kendte retningslinjer, der er beskrevet i nøglekortbrevet.

 

Men i år er der en vigtig tilføjelse, nemlig de særlige Corona-vilkår, som to laminerede opslag overalt på anlægget vil minde os om:

 

  • Poster Til Dig, der træner udendørs  - klik her. Det er de generelle regler fra Statens Seruminstitut, som alle idrætsudøvere, der dyrker idræt udendørs, skal respektere og efterleve,
  • Coronavirus Plakat A4 DGIklik her. De særlige råd fra DTF og DGI om, hvordan vi benytter de 60 minutter tildelt ad gangen på banen.

 

I skal bemærke, at det er i aftalen med Kommunen er aftalt, at der kun er adgang til klubhuset i nordgavlen, hvor man kan tænde/slukke for lyset på banerne 3-4 og 8-9. Det kommer muligvis på tale at åbne klubhuset helt eller delvist senere, men indtil da må al omklædning, bad og toiletbesøg klares derhjemme før og efter opholdet på tennisanlægget.

 

Sociale tiltag, som var en vigtig del af tennissportens sjæl indtil den 11. marts 2020, må vi indtil videre klare på Memory Lane.

 

I opfordres til at klikke ind på nedenstående links, så I kan læse lidt om baggrunden for vores lokale aftale om Sæsonstarten 2020.

 

NB: Der bliver ikke anledning til at afvikle Standerhejsning i år.

 

Danmarks Idrætsforbund og Dansk Tennis Forbund meldte følgende anbefalinger ud mandag aften den 20. april på deres respektive hjemmesider.

 

DIF's og DGI's anbefalinger om udendørs idræt

Dansk Tennisforbunds anbefalinger om udendørs baner

  

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub

 

Se alle nyheder på roedovretennis.dk

 

 

 

 

 

 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@roedovretennis.dk

 

 

 

 

Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!