Arkiv
  Tip en ven         

Rødovre Tennis Klub - Nyhedsbrev


 

Corona Tennis News 1 

 

18. april 2020

 

Udendørssæsonen ikke i fare, men den bliver helt anderledes end normalt:

Efter en måneds arbejde på de interne linjer meldte Dansk Tennis Forbund følgende ud på sin hjemmeside i går aftes "Udendørssæsonen er ikke i fare".

Bestyrelsen i Tennisklubben har hele tiden fulgt udviklingen nøje og forberedt klubben til at spille med, når myndigheder og forbund meldte ”Så åbner vi Tennis-Danmark”. Samtidigt har vi været i dialog med Beredskabsudvalget og Idrætssekretariatet i Rødovre Kommune om, hvordan vi efterlever de vilkår, som Coronavirus-truslen giver vores idræt denne sommer.


Målet er at tage banerne i brug udendørs snarest muligt.

Virkeligheden er:

  • At vi aflyser standerhejsning fredag den 24. april, da en sådan ceremoni ikke kan gennemføres i Corona-tider. Som erstatning arbejder vi på at få en Sæsonstart, hvor vi frigiver banerne til brug på en given dato uden en officiel fejring på anlægget,
  • At vi afventer de endelige retningslinjer og materialer omkring Corona fra DTF mandag eller tirsdag i næste uge,
  • Dernæst skal vi have afsluttet en forhandling med Beredskabsudvalget og Idrætssekretariatet om, hvordan vi gennemfører sæsonen forsvarligt ud fra en Corona-betragtning,
  • Så skal vi have kommunikeret disse vilkår og ibrugtagningsdatoen ud til alle medlemmer og andre, der er involveret i vores udendørs sæson,
  • Vi vil fortsat gøre vort yderste for at få ovenstående afklaret snarest muligt.

Sæsonstart vil formodentligt ske sted primo maj. Når vi har aftalt den endelige dato med Beredskabsudvalget og Idrætssekretariatet, udsendes nøglekortbrevene til alle medlemmer, der har betalt kontingent ca. 1 uge før ibrugtagning. Så hvis du skal med i tidligt og mangler at betale, så er det nu dette skal ordnes.

 

Nota Bene:

Da udviklingen vil være uforudsigelig de næste 3-4 måneder, vil vi hyppigt opdatere jer om situationen via nyhedsbreve kaldet Corona News. Det vil ske ca. en gang om ugen. Derudover kan I til stadighed søge oplysninger som følger på:

www.tennis.dk(Dansk Tennis Forbund) – tennisnyheder generelt

www.tenniseast.dk  (Tennis Øst) – vores lokale unions tilbud

www.facebook.com/roedovretennisklub/  - klubbens Facebook-side – kan anvendes til debat

www.facebook.com/poul.l.andreasen- Poul Lundbergs Facebook (hurtige personligenyheder hovedsageligt om vilkårene for tennis)

  

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub

 

Se alle nyheder på roedovretennis.dk

 

 

 

 

 

 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@roedovretennis.dk

 

 

 

 

Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!