Arkiv
        

Rødovre Tennis Klub - Nyhedsbrev


 

Eliteholdene klar til divisions- og serietennis vinteren 2017/2018

 

27. oktober 2017

 

 

Hvilke rækker deltager eliteholdene i?

Rødovre Tennis går ind i denne vintersæson med 6 elitehold, 3 i divisionsrækkerne og 3 i serierækkerne.

Den igangværende omlægning af holdturneringerne under DTF og Unionerne magede det således, at Rødovres 2. hold for damer kvalificerede sig til at deltage i den nye 3. division. Til lykke med det! – Nu har vi således 3 divisionshold!

I forvejen bevarede vort 1. divisionshold for herrer og 2. divisionsholdet for damer pladserne i divisionerne sidste vinter. Da vi samtidigt har tilgang af 3-4 spillere udefra og de mange unge talenter har fået 1 års yderligere erfaring, står vores hold væsentligt stærkere end sidste vinter.  Det er dog også nødvendigt, da de største klubber også øger indsatsen, eftersom holdturneringen tillægges stadig større betydning i DTF.

 

Derudover har vi 3 hold i ØST-serieturneringen. Turneringen kaldes sådan, efter at SLTU og KTU har valgt at lægge deres holdturneringer sammen. På sigt en fordel for Rødovre, da vi i ØST-serieturneringen nu også kan komme til at møde hold fra København, Frederiksberg, Gentofte samt Tårnby og Dragør. Hidtil har vi udelukkende mødt hold fra Nord- og Østsjælland.

 

Vores 3 Østseriehold spiller i flg. rækker:

  • Damer 3 ligger i Østserie 1,
  • Herrer 2 ligger i Østserie 1,
  • Herrer 3 ligger i Østserie 2.

Kampoversigter kan du få frem ved at klikke her:

Annoncering af deltagelse i vigtige hjemmekampe

Igen denne vinter vil vi søge at skabe tilslutning til at overvære hjemmekampene. Første runde afvikles  den 3. og 4. november, hvor Rødovre 2 damer møder KB 4 damer fredag den 3. november og Rødovre herrer i 1. division møder Virum-Sorgenfris Herrer på hjemmebanen lørdag den 4. november. I øvrigt vil vi opfordre til, at du følger resultaterne i holdturneringen på flg. hjemmeside: http://legacy.tennis.dk/htap.aspx.

 

Mvh. Junior- og Eliteudvalget

 

se også nyheden på http://www.roedovretennis.dk

 

 

 

 

 

 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@roedovretennis.dk

 

 

 

 

Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!