Arkiv
        

Rødovre Tennis Klub - Nyhedsbrev


 

Læs i dette nyhedsbrev om klubbens nye hjemmeside og om muligheder for motionisttræning i januar.

 

Ny hjemmeside: www.roedovretennis.dk

 

Vores tidligere leverandør, Foreningssite, har valgt at stoppe deres service d. 31. december 2016. Derfor har informationsudvalget og bestyrelsen arbejdet med at finde en ny samarbejdspartner og få udviklet et nyt website.

 

Vi håber at du synes om www.roedovretennis.dk som vores nye website hedder. Det gamle domæne, www.rt-tennis.dk, vil stadig virke, men peger nu på den nye hjemmeside.

 

Designmæssigt har vi valgt at starte helt forfra og har fået udviklet et site i Wordpress, som vi selv let kan vedligeholde og opdatere. Desuden er sitet også tilpasset både smartphones og tablets. Vi vil med websitet gerne vise omverdenen at Rødovre Tennisklub er en stærk og levende forening med mange muligheder for gode oplevelser for såvel børn som voksne. 

 

Det har været en gennemgående ide, at den nye hjemmeside i langt højere grad skal være billedorienteret. Vi har derfor allieret os med en professionel fotograf for at have et godt materiale. Foreløbig har vi fået taget en hel del billeder udendørs og indendørs følger i starten af 2017. 

 

Der er mange gode og levende billeder, hvor du selv eller dine børn måske optræder. Hvis du ønsker at få billeder fjernet, så sig endelig til. Ønsker du at få et eller flere billeder fjernet kan du give besked til trænerne (for børn og unge) eller direkte til informationsudvalget – email: pmuprivat@gmail.com. Beskriv gerne hvilket billede det drejer sig om (vedhæft det f.eks. i en email). 

 

Vi har samtidig benyttet lejligheden til at få ryddet noget op i forældet information fra den gamle hjemmeside. Hvis du synes, at der mangler noget hører vi gerne fra dig. Forslag til nye ting, der kan vises på websitet er også meget velkomne. Skriv til informationsudvalget påinfo@roedovretennis.dk 

 

Godt nytår og god fornøjelse med roedovretennis.dk.

 

Mvh.

Informationsudvalget og bestyrelsen

 

 

Tenniskur for voksne lørdag og søndag den 14. og 15. januar - gennemføres efter samme opskrift som sidste år.

 

Begynd nytåret 2017 med en koncentreret tenniskur sammen med Marcin Gosieniecki, Mikkel Østergaard eller 1 af de øvrige trænere. Vi udbyder 2 gange en times koncentreret træning lørdag den 14. januar kl. 14.30-17.30 og søndag den 15. januar kl. 14.30-17.30. 

Programmet indeholder fælles opvarmning, udstrækning og selvfølgelig en masse tennis.   

Prisen er 165 kr. pr. deltager. Der kan i alt deltage 24 medlemmer, der hver får 1 times træning begge dage. Tilmelding sker ved at udfylde tilmeldingsformular på hjemmesiden herunder og samtidigt at indbetale 165 kr. på følgende konto snarest muligt.

 

Registreringsnummer:     5329

Kontonummer:                  0243395

Mærket: ”medlemsnummer og fornavn”

 

Klik her for tilmelding

 

Tilmelding og indbetaling senest den 6. januar 2017.

 

Spørgsmål kan rettes til Poul Lundberg Andreasen på poul@lundberg-consulting.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub

 

PS 1: Der er kun 24 faste pladser, hvorfor Først-Til-Mølle gælder. Nr. 25-28 bliver sat på venteliste, hvorefter tegningen af deltagere stopper.

PS 2: Der er gratisbilletter til to medlemmer, der arrangerer lidt tørt og vådt de to dage. Tilmeld jer som de øvrige via mail til Poul.  Udgifterne til dette betales af projektet.

PS 3: I tilfælde af overtegning inden fristens udløb, vil vi prioritere medlemmer, der sjældent har deltaget i træning. Kommer der ikke tilstrækkeligt med deltagere, tilpasser vi træningsplanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@roedovretennis.dk

 

 

 

 

Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!