Arkiv
        

 

 

 

Nyhedsbrev - 23. oktober 2015

 


 

Spændende sæson venter

En spændende sæson for vores bedste elitehold i vente denne vinter også!

 

Programmet for vores 4 bedste seniorhold er klart.

 

SE HER hvornår vores hold er i kamp 

 

I lighed med sidste vinter vil vi prøve at få lidt LEBEN på balkonen i Rødovre Tennishal, når der er nogle sammenhængende forløb, der kalder på den  kvikke tennistilskuer. Der vil bl.a. være både vådt og tørt til tilskuerne, og ikke blot spillerne.

 

Den første kampweekend er karakteriseret af lidt spredt fægtning. Derfor  venter vi med det store arrangement til den uge 46, dvs. den 6.-8. november med at slå på stortromme. Men det kan også være en oplevelse at tage med til udekampe. Bl.a. spiller 2. division herrer mod KB´s tredjehold på Peter Bangsvej lørdag den 24. oktober kl. 16.00. Det starter med doublerne og kampen varer vel til kl. 20.00.

 

Allerede hjemmekamp lørdag

Men vores to dygtige damer i 2. division - Marianne og Sofie -  kunne også behøve lidt opbakning lørdag kl. 13.00 i vores egen hal! – og kan I ikke nå at følge de to bedste hold, er der to 2. hold at støtte!

 

Sæt de gode kampe ind i din kalender og kom for at følge de gode spillere, som vi har mange af i klubben. Man kan lære lige så meget ved at iagttage de dygtiges spil som ved at træne selv. Og så motiverer det jo vores bedste spillere, at der er andre klubmedlemmer til at heppe på dem.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub

 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@rt-tennis.dk

 

 

 

Denne E-mail er sendt til:


Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!