Arkiv
        

 

Nyhedsbrev - 10. januar 2015

 


 

Motionisttræning senvinteren 

Vores trænerstab er nu atter intakt oven på skader, eksamenslæsning mv.. Det betyder, at vi udbyder motionisttræning for resten af vinteren på følgende måde:

  1. Direkte aftale med 1 af 3 faste trænere på egen blok KLIK HER
  2. Deltagelse 1-3 søndage i fælles træning på 5 søndage i marts 2015 KLIK HER

Det første forløb er beregnet på rutinerede spillere, der ønsker træning sammen på egen blok og som selv indgår aftale med træneren og selv sørger for indbetaling af det fulde beløb på klubbens konto samt indtastning af de aftalte vilkår.

Det andet forløb er for lidt mere urutinerede spillere eller spillere, der ikke har partnere til træning umiddelbart. Der sammensætter vi som vanligt op til 5 forløb på 5 søndage i marts.

Vi har i samråd med trænere lavet dette udbud, der forhåbentligt i endnu bedre grad end hidtil giver jer gode muligheder for at få en god træning indendørs.

Bemærk venligst, at vi er begrænset af, at der blot er 3 baner til rådighed og at trænerne ikke kan påtage sig alle de træningsopgaver, som de mange medlemmer kunne tænke sig.

Endelig skal vi understrege,

  • At al træning i Rødovre Tennisklub skal være aftalt og leveret igennem foreningen,
  • At andre trænere ikke har adgang til at træne medlemmer af tennisklubben.

Generalforsamling 2015

afholdes tirsdag den 3. marts 2015 på Rødovregaard, så sæt et stort X i kalenderen på denne dag. Der er mange spørgsmål at debattere i år, f.eks. klubbens satsning på junior- og eliteområdet, folkeskolereformens betydning for os, sponsering af klubbens aktiviteter, træning for motionister og sidst men ikke mindst renoveringsplanerne for anlægget udendørs.

Endelig skal vi minde om, at fristen for aflevering af forslag til generalforsamlin-gen er til formanden på poul@lundberg-consulting.dk den 31. januar 2015.   

Bogholderiet afslutter snart konteringen for 2014, hvorefter revisorerne tager over. Men det ser ud til, at vi atter fik et år med et pænt overskud.  Alt dette samt budget og kontingentsatser for 2015 vil være at finde i den endelige årsrapport om ca. 1 måneds tid, hvor den lægges ud på hjemmesiden.

Mange venlige hilsner

Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub 

   

Udsendt af:
Rødovre Tennisklub
* Informationsudvalget *
 

 


Skriv til os:
info@rt-tennis.dk

 

 

 

Denne E-mail er sendt til:


Klik her for at afmelde kommende nyhedsbreve.

Bemærk, at klubben KUN sender information til medlemmer via email. Afmelder du dette, må du finde nyt via hjemmesiden!